SAMEN MET ONZE PARTNERS BIEDEN WIJ U EEN TOTAALOPLOSSING AAN

Wij zijn een team van gepassioneerde preventieadviseurs die besloten om de handen in elkaar te slaan en een eigen bedrijf op te richten waar klanten terechtkunnen voor alle oplossingen bij een noodgeval.

Of het nu gaat om brand, noodverlichting, rookdetectoren, EHBO, AED toestel of afzonderlijk tewerkgestelde werknemers. Fire Safe + biedt u de zekerheid dat u het onder controle heeft wanneer het zou mislopen.

Onze jarenlange expertise als preventieadviseurs draagt bij dat wij gaan voor kwalitatieve en ecologische producten.

Onze Diensten

ORA Management werd in januari 2011 opgericht door Olivier Ramont.

Tijdens zijn 20-jarige carrière in diverse productiegerichte managementfuncties, o.a. bij Geldof Metaalconstructie in Harelbeke en Stow International in Moeskroen, stelde hij steeds hetzelfde probleem vast: een papieren preventie- en milieubeleid dat in de kast ligt i.p.v. een beknopt, eenvoudig en op maat van de mens gevoerd preventie- en milieubeleid dat leeft op de werkvloer.

Dat was de aanzet voor de oprichting van ORA Management . Het kan anders en beter.

ORA Management is niet het zoveelste consultancybureau dat even langskomt en waarbij u
daarna nog een pak extra werk aan heeft. Wij nemen alles van A tot Z in eigen handen en gaan
nog een stap verder: wij willen resultaten zien.

Ontdek Meer

ORA Academy is een gedegen partner voor opleidingen die aanleunen bij welzijn op het werk. De rode draad die we door onze opleiding aanhouden is ‘training by doing’.

Wij staan dus garant voor praktijkgerichte opleidingen. Elke opleiding vereist uiteraard een theoretische basis. In functie van de desbetreffende opleiding wordt deze aangepast aan de cursist en zeer functioneel gehouden.

Onze opleidingen worden gegeven door mensen met ervaring in hun veld. Dit kan, indien de opleiding het vereist, een academisch opgeleid persoon zijn maar evengoed een paramedicus die met passie voor zijn of haar beroep de cursisten de gevraagde vaardigheden aanleert. Wij staan ook in voor een volledig op maat geschreven opleiding. Elke organisatie kent immers haar specificiteit.

Ontdek Meer

ORA Infra is gespecialiseerd in het verlenen van advies en ondersteuning aan bedrijven inzake milieu.
ORA Infra ondersteunt u bij nieuwe of  uitbreidingen van bestaande milieuvergunningen.

Ontdek Meer

De ORA Group

Preventie – Milieu – Veiligheidscoördinatie – Opleidingen – Brand, AED en alarmen afzonderlijk tewerkgestelde werknemers

Een totaal veiligheidsbeleid op maat
van 360°

Ons advies is gesteund op ons ervaren team van 10 preventieadviseurs. Zo kunnen wij u een totaaloplossing op maat aanbieden.

Preventie en welzijn

Het luik preventie en welzijn benaderen wij vanuit een praktische invalshoek. Je bent niets met kasten vol papier waar niet naar gekeken wordt.

Benieuwd naar onze unieke aanpak?

Wij nodigen u graag uit voor een babbel en een kop koffie

Neem contact op!